Kurs

Vårens kurs og planlagte kurs i 2018:

Alle kurs i kystlaget er i samarbeid med Studieforbundet Kultur og Tradisjon. Kursene er åpne for alle, og vi benytter også studieforbundets egne studieplaner.

 

 

flatbrød-3. og 4. februar. Flatbrødkurs: Det er igjen klart for vårt meget populære flatbrødkurs. Kurset legges opp fra kl.11-16 begge dager og har få plasser, så ikke nøl med å melde deg på. Kurset arrangeres via Studieforbundet kultur og tradisjon med tilhørende studieplan. Påmelding til kursleder Lillian Danielsen på epost lillian.danielsen@hotmail.com 

 

IMG_2650-Pågående kurs: Åfjordsbåten teori, praktisk bruk og vedlikehold.
Kursets formål er å øke interessen, kunnskapen og forståelsen for vår mest kystkulturhistorisk interessante lokale åpne bruksbåt; ÅFJORDSBÅTEN. Gjennom litt teori og praktiske gjøremål gjør vi oss kjent med Åfjordsbåten via lagets egen båt, Åfjordssekstringen «Futen», som trenger litt stell for å komme på vannet. Kurset er fullsatt og kurskvelder er tirsdager. Kursleder:
 Aksel Jørgensen, tlf. 90827906, e-post: akseljor@hotmail.com  Les mer: Kursinnhold og datoer

Smi kurs: oppstart 24.januar. Kursleder Bao.Metallurgi

 

Andre planlagte kurs:

-Ny dato kommer! Sykurs: Handverksgruppa holder sy-kurs. Vi kommer til å sy «tradisjons»-jakker. Kurset har begrensede plasser. Kurset arrangeres via Studieforbundet kultur og tradisjon med tilhørende studieplan. Påmelding til Lillian Danielsen på epost: lillian.danielsen@hotmail.com NB! Kurset er allerede fulltegnet.

-Smikurs: info og dato kommer.

-Spinnekurs: -dato kommer.

-Farging av garn: -vår 2018.

-Brikkevev/grindvev: -vår 2018.

SKT_Logo_farge