Kafé Skuret

mat og drikke i et maritimt miljø på Fosenkaia.

Bli rodd av Fløtmann over kanalen fra Ravnkloa til Fosenkaia, og kos deg med god mat og drikke i vårt maritime miljø.

Kafé Skuret er en unik kafé der gjestene får oppleve kystkultur og aktivitetene til Kystlaget Trondhjem på nært hold. Vedlikehold og restaurering av fartøy foregår tett omkring kaféområdet og gir gjestene en særegen kafe opplevelse.

Kafé Skuret drives av Troll Restaurant. Her vil de fra 1.mai til uti september tilby god mat og drikke i nydelige omgivelser, og vi har Trondheims helt klart flotteste uteservering! Det er kun 100 meter fra Trondheim Sentralstasjon, men er du i sentrum så ror Fløtmann deg over fra Ravnkloa.

Miljøet er preget av autentisk kystkultur, og stedet har mer sjel enn Nidarosdomen og Svartlamoen tilsammen! Kystlaget Trondhjems aktiviteter preger stedet på en positiv måte, med mange flotte båter ved kai. Vår kafe skal være et åpent og trivelig miljø for hele familien på dagtid, samt tilby fine konserter og fest på kveldstid.

Les mer på hjemmesida til Kafé Skuret

Lik gjerne Facebooksiden vår, så lover vi å oppdatere deg med info om både arrangement, meny og andre aktualiteter underveis! www.facebook.com/Kafeskuret

Vi sees på Kafe Skuret!

11082656_1421900551438552_1137107440106488848_n